5 tips voor ROND. in het interieur

De interieurtrends voor 2015, we lichten er 5 voor je uit, waarbij ROND. prima aansluit:

  • Betonlook. Beton wordt de interieurtrend van 2015. Zoals omschreven: beton is rauw, robuust en modern. Het heeft een natuurlijke uitstraling wat prima past in de huidige interieurarchitectuur. Wil je toch voor beton gaan, maar niet meteen heel je huiskamer met beton af laten smeren, dan is wellicht een ROND. beton paneel een uitgelezen kans. Gecombineerd met een modern interieur krijg je een stoere uitstraling. En beton combineert supermooi met hout.
  • Fotoprints. Een trend die nu al enige jaren terug te zien is. Een trend met een persoonlijke touch in je huis. Door een mooie foto te gebruiken in je interieur, wordt de kamer levendig en persoonlijk. Ook ROND. past natuurlijk sgoed in deze trend. En wij zien ook trends terug in de ROND. bestellingen. Wij leveren veel ROND. met kinderen en huisdieren. Maar ook thema ROND. zijn helemaal hot. Zo zijn er al ROND. gesignaleerd met een RONDje New York en een RONDje Afrika. Een speelse touch aan elk interieur.
  • Shine. Glanzende materialen, die luxe uitstralen. Chique in elk interieur. In glanzende stoffen, goud en zilverkleur je interieur aankleden. Met leuke kussens, mooie stoffen en materialen. De ROND. hoogglans wit past helemaal in deze trend. Doordat de witte onderdelen in de foto niet geprint worden, blijft het materiaal (hoogglans wit) er mooi doorheen schijnen.
  • Stapelen. Het combineren van meerdere stuks artikelen tot 1 geheel. Leuke vaasjes op een dienblad, verschillende kussentjes op de bank, kubussen die samen een kastje vormen. Daardoor krijg je een geheel in het interieur. ROND is daar een prima voorbeeld van. Door verschillende ROND. in een thema (familie, vakantie, reis) bij elkaar te combineren in een thema, krijg je een mooi geheel.
  • Materialen en vormen. Organische vormen, bijzonder materialen, ze zijn niet uit het interieur weg te denken in 2015. ROND., abstract, amorf zijn vormen die je dit jaar terugziet komen (zie bijvoorbeeld ook de krukjes van Piet Hein Eek), waarbij RONDe vormen gecombineerd zijn met een fotoprint. Ook ROND. past prima in deze trend.

En ben jij nu ook overstag en wil je ROND. in je interieur gaan toepassen. Kijk bij één van onze resellers of bestel via onze website.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.