Aluminium in het interieur

Aluminium in het interieur

Ken je dat gevoel? Je woonkamer is spik en span, stofdoekje over de meubels gehaald, gestofzuigd en alles opgeruimd. Een strakke witte muur, mooi dressoir, leuke lamp en wat accessoires voor op datzelfde dressoir maar toch mist er iets, maar wat dan?

Al eens gekeken naar dat grote, lege stuk, witte muur boven je dressoir? Wall-art kan je woonkamer echt compleet maken, helemaal af! En wat is er dan leuker dan je eigen (klein)kinderen, gezin of familie aan de muur?

Zo mochten we laatst deze prachtige aluminium plaat afleveren. Deze twee boys hangen nu prominent aanwezig in de woonkamer en de moeder van de twee stoere kerels is er maar wat blij mee. De plaat op deze foto is 1 meter bij 1 meter groot, een flinke dus. Maar, zoals je misschien al ziet, past dat prima op deze muur. 

Aluminium in het interieur

ALUMINIUM

De keuze van het materiaal voor de vergroting van deze foto was snel gemaakt: aluminium. Aluminium geeft de foto dat extra stoere tintje waardoor de foto van de muur knalt. Wanneer je een foto met een witte achtergrond afdrukt op aluminium zal de achtergrond volledig de aluminium kleur worden waardoor het meer is dan ‘gewoon’ een foto aan de muur. Het is bijna een stukje kunst, maar dan heel persoonlijk.

Geïnteresseerd in het mooie effect van aluminium maar geen fan van de zilverkleurige metaaltint? We hebben bij ROND. ook een gouden versie.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.