And the winner is….

Winactie Facebook:

Een poos geleden hebben we via Facebook een oproep gedaan om je mooiste foto in te sturen voor „iets nieuws aan de muur”. Daar is echt massaal op gereageerd. Natuurlijk waren er heel veel leuke, mooie, grappige, technische en bijzondere foto’s bij. De keuze was moeilijk maar uiteindelijk hebben we 2 winnaars gekozen!

And the winner is…

Deze prachtige opname van Venetië bij ondergaande zon is genomen door Paul. En daarmee werd Paul een van de twee winnaars van de winactie op Facebook.

De reden:

Wij waren vooral gecharmeerd van de schittering in het water, perfect voor ROND wit!

Door de hoogglans toplaag van ROND wit krijgen de schitteringen in Pauls foto nu ook echt glans. Het kleurgebruik is zo minimaal dat de foto bijna zwart/wit lijkt, daardoor heeft het beeld een neutrale uitstraling heeft en past het mooi in ieder interieur.

Quote winnaar:

„Ik was blij verrast te horen dat mijn foto gewonnen heeft. Mijn vrouw adviseerde me de foto in te sturen. Een poos geleden heb ik een fotocursus gevolgd en dat leert je toch anders kijken. Voor deze foto heb ik een aantal verschillende belichtingstechnieken uitgeprobeerd om tot dit resultaat te komen. Wat me erg opvalt bij deze afdruk op ROND is hoe mooi alle details bewaard zijn. Vooral het materiaal is erg bijzonder. Zelf had ik nooit nagedacht over een foto in het ROND. Wel ben ik erg verrast door het speciale effect op de uitsnede van de foto. Deze foto krijgt een heel mooi plekje in ons huis”

Wil je weten wie de andere winnaar is? Binnenkort volgt het volgende blogpost. En dan hebben we ook nog een winactie op Twitter gehad, waarbij ook een foto in de prijzen is gevallen. Wordt vervolgt….

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.