Beeldbewerking ROND

Beeldbewerking ROND

Op de site vertellen we vol trots dat onze vakmensen zich over jouw bestelling ontfermen. Maar wat houdt dat nou precies in?
EenĀ trotse vader gaf ons een foto van zijn kinderen. Een plaatje zoals ze naar elkaar kijken met hun voetjes in het gras. Hij vond de compositie van de kinderen geweldig op deze foto(topmodellen toch), maar ja de achtergrond was wel wat druk. Of we daar iets mee konden?

Het liefst zodanig dat de foto in elk interieur zou kunnen passen, zodat ze er heel wat jaren mee vooruit konden. Zwart wit was zeker een optie, zo liet hij ons weten en daarbij gaf hij aan dat hij de foto wilde afdrukken op een ROND hoogglanzend wit.
Onze beeldbewerkings afdeling heeft zich over de foto ontfermd en het tweede beeld ontworpen. Inderdaad de kleuren omgezet naar zwart wit, maar ook de drukke achtergrond weggehaald.

Zo werden de twee kinderen het middelpunt van de foto, terwijl toch zichtbaar bleef dat de kleintjes met hun voetjes in het gras stonden. Witte partijen worden bij de afdruk van ROND glanzend, wat een speciaal effect geeft wanneer je er naar kijkt.
De vader kreeg het nieuwe ontwerp gemaildĀ in een ronde vorm, met de vraag of dit een goede invulling van zijn vraag was. Hij was blij verrast, zo moest zijn ROND eruit gaan zien.
Om een mooi contrast te krijgen koos hij voor een aluminium band om de foto. Verpakt in een mooie doos, met natuurlijk de ophang benodigdheden kwam papa de bestelling ophalen en vermelde daarbij dat hij de plaats al had uitgezocht en de boortjes had klaarliggen. Die middag zou hun ROND nog hangen.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.