Creatief je wintersport vakantie afRONDen

Oostenrijk, Frankrijk, Italië of zelfs Aspen, waar je ook op wintersport gaat de uitzichten zijn fantastisch! De bergen gehuld in een witte wollen deken van sneeuw. De groene dennenbomen die hun takken boven het oppervlakte uitspreiden. Hier en daar een houten berghut waar je heerlijke chocolademelk met slagroom drinkt en een stevige, maar heerlijke maaltijd eet.

Met een beetje mazzel straalt de zon je tegemoet en is het prima uit te houden. Je ski jack kan al een eindje open, de zonnebrillen op de neus (die goed is ingesmeerd met zonnebrand, want verbranden is op deze wintersport zeker mogelijk).

Even uitbuiken, genieten en dan snel de ski’s weer onderbinden en met de volgende lift vlug naar boven. Daar aangekomen, kies je de volgende route en glij je naar beneden. De wind suist langs je oren en de sneeuw knispert terwijl je erover skiet. Even stop je om van het uitzicht te genieten en je maakt ook meteen een foto. Dit ziet er zo sereen, stil en ongerept uit. Kon je dat gevoel maar langer vasthouden.

Creatief je wintersport afronden!

En dat kan! Waarschijnlijk heb je hartstikke mooie foto’s van de omgeving gemaakt. Stillevens die prachtig staan als kunst aan de muur. Nog creatiever wanneer je die foto op een ROND afdrukt. Wanneer je kiest voor een ROND wit hoogglans paneel, krijgt de sneeuw een hele mooie glans. De foto lijkt daardoor een extra dimensie te krijgen, uniek voor ROND wit hoogglans want geen andere vergroting heeft dit effect. Hierdoor krijg je een stukje kunst aan de muur. Wil je kijken hoe jouw foto’s eruit zien in ROND kijk dan snel via onze bestelmodule. Je kunt de foto’s daarin schalen, roteren en plaatsen. Zo kun je meteen je eigen kunstwerk zien. En natuurlijk is het zo dat als je wilt, wij er nog eens naar kijken, wat altijd mogelijk is (dit kun je in het laatste veld van de bestelmodule aangeven). Wij komen dan met een voorstel, waarna je kunt beslissen of dat inderdaad het gewenste resultaat geeft.

Zo ROND je creatief je wintersport vakantie af.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.