De bal is ROND….

Nadat Kim ROND. had gezien bij onze reseller Esmyer was ze erg enthousiast.
Omdat Esmyer ook het interieur advies had gegeven voor hun huis wisten ze zeker dat ROND. een mooi effect zou geven boven de bank.
Maar ja, wat wil je dan op je ROND? Dat wordt dus rond snuffelen in je foto’s op de computer.

De bal is ROND…

De twee zoons van Kim en Ayden zijn fanatieke voetballers en daar wilden ze iets mee.
Gelukkig waren er van beiden jongens acties foto’s gemaakt langs de lijn. Als we die bij ROND vrijstaand en zwart/wit zouden maken dan hadden ze het perfecte beeld gevonden.
Twee keer ROND. hoogglans wit van 70 cm moest het gaan worden.
De foto’s werden aangeleverd en de beeldbewerker van ROND ging aan de slag.
Wat een teleurstelling, 1 foto was perfect maar de andere zou niet zo mooi worden.
Deze was wat minder goed belicht en de scherpte was niet optimaal. We stelden Kim op de hoogte en maakte een afspraak zodat we konden overleggen.

Overleg

In de studio van Janssen-Fotografie, die nauw samenwerkt met ESMYER, gaven we haar aan dat het ook mogelijk is om een soortgelijke actie foto in de studio te maken. Er werd een afspraak voor de fotoshoot gemaakt en de jongens kwamen met tenue en voetbal in de studio. Wat een plezier: binnen voetballen!
Kim en Ayden kwamen hun foto’s uitzoeken en kozen dezelfde foto’s als waar ook de fotograaf zijn voorkeur al aan had gegeven. Om een idee te geven waren ze door de fotograaf alvast in een ronde uitsnede gezet. Zo was het eindresultaat meteen zichtbaar.

Al binnen een week waren de ROND. vergrotingen klaar en kregen zij een mooi plekje boven de bank.

Het resultaat mag er zijn, prachtige actie foto’s van twee stoere mannen.

Natuurlijk willen we bij ROND altijd het beste uit de vergroting halen. Soms is het dan niet zo leuk te moeten zeggen dat een foto minder geschikt is. Maar zoals gezegd, bij ROND gaat een foto nooit ongezien de machine in. Je krijgt van ons altijd bericht of je foto is goedgekeurd door de vakmensen achter ROND. En mocht je niet de juiste foto kunnen vinden dan denken we graag met je mee. En ook bij de resellers van ROND geven ze je graag passend advies.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.