dibond wit wall art

Dibond wit wall art als blikvanger

De foto’s zoals ze hier hangen zijn gemaakt in de studio. Daarna heeft de fotograaf de foto aangesneden, zodat de beelden nog sprekender worden. De klant nam een foto mee van de plaats waar de vergroting moest komen hangen en er werd gekozen voor twee 80 x 80 dibond wit panelen. Na het ophangen werd het de blikvanger van de kamer.

dibond wit wall art

Bij ROND. printing kun je je foto’s op verschillende materialen laten afdrukken. Zo ook op dibond wit. En dat is niet voor niets, want dibond wit is een veelzijdig materiaal wat je heel goed kunt gebruiken voor zwart wit vergrotingen als ook voor felle prints. Je kunt je dibond inlijsten, maar ook zo aan de muur hangen. Niet voor niets is het één van de producten dat het meest wordt besteld.

Dibond wit wall art als blikvanger

Dibond wit kun je bestellen tot een grootte van 1.25 x 2.50 meter. Een flinke plaat, maar heb je wat minder ruimte dan is een kleiner formaat zeker geen probleem. Wij kunnen dibond wit namelijk op maat leveren. Dus heb je een collage in een bijzondere, misschien wel afwijkende afmeting? Geen probleem, want dat printen wij graag voor je, zonder meerprijs. Laat je creativiteit vooral zijn volle gang gaan. Daarom komen je klanten toch ook bij de professionele fotograaf.

Afwerking panelen

Om je wall art af te werken, plaatsen we aan de achterzijde een ophangsysteem waar je je foto makkelijk mee op de muur hangt. Maar natuurlijk kunnen we ook zonder ophangsysteem leveren. Dat kies je zelf. Wil je nog meer inspiratie met dibond wit. Wij hebben een pagina gemaakt met een aantal van de vele verschillende mogelijkheden met dibond, die vindt je hier en heb je een vraag neem dan snel contact op, we helpen je graag verder.

Ben je al reseller?

Ben je reseller dan kun je eenvoudig via het reseller menu je bestelling plaatsen. Mocht je nog geen reseller zijn, maar wel een eigen fotografie bedrijf hebben, dan kun je natuurlijk altijd jezelf aanmelden via de site of naar info@rondfoto.nl. Wij nemen dan snel contact met je op. Je kunt ook informatie opvragen of onze producten bekijken via Pieter van Dongen en Gert Mijnheer van Ibeeld.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.