Een mooie ROND. van ons huisdier

Tijd doorgebracht met je eigen huisdier is nooit verloren tijd.

Gezelligheid, dat is wel wat onze poes in huis brengt. Als ik van mijn werk kom staat hij al klaar bij de deur. Een paar kopjes waarbij hij lijkt te zeggen: “wat fijn dat je er bent”. En ’s avonds als ik nog naar de televisie kijk, komt hij gezellig bij mij liggen. Wanneer we dan samen wat kroelen, spint hij heerlijk. Als ik wat later naar boven loop, loopt hij mee en op het uiteinde gaat hij liggen. En samen slapen we heerlijk de hele nacht.

En niet alleen is mijn poes heel gezellig, hij is ook nog heel mooi getekend in zijn vacht. En soms kijkt zij zo dromerig. En dat was het moment van deze foto. Een foto waar ik zo van kan genieten. Deze vergroting op ROND. komt in de kamer te hangen. Om te genieten van onze gezelligheid samen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.