Een nieuwe vergroting

Op bovenstaande foto hangen twee ROND panelen wit van 1 meter doorsnede met aluminium band boven de bank.

Na een paar jaar een canvas foto van 1×2 meter boven de bank gehad te hebben waren Niels en Sabine met hun twee dochters op zoek naar een nieuwe foto.

Natuurlijk moest deze wel ongeveer even groot worden. Doordat hun huis hoge plafonds heeft is een groot formaat heel erg mooi. Ga je een kleinere vergroting ophangen dan doet dat toch wat iel aan. En ze wilden liever een studiofoto in plaats van een vakantiefoto.
Er werd een afspraak gemaakt in de fotostudio en daar werd een hele uitgebreide serie gemaakt.
Zelfs de kleine dames bleken hun eigen ideetjes te hebben.
Na de verschillende mogelijkheden te hebben bekeken bleven er een aantal opties over; een vervanging van de foto van 1×2 meter, een collage van meerdere foto’s, losse canvassen of panelen of 2 keer een ROND van 1 meter!
En ROND is nieuw, dus dat is even schakelen.

Niels had een duidelijke foto gemaakt van de plek waar de foto(’s) moesten komen. Daarin werd digitaal 2 keer een ROND van 1 meter naast elkaar in geplaatst  (op schaal uiteraard). Toen het resultaat aan Niels en Sabine getoond werd hadden zij één enkele reactie. Geweldig!
Qua kleur helemaal goed en de ronde vorm kijkt bijzonder vriendelijk in het sfeervolle interieur. De keuze was dus snel gemaakt.
Zeker weten dat zij elke dag blij gaan worden van dit mooie nieuws aan hun muur!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.