Een ROND.je gewonnen

Winning isn’t everything, it’s the only thing – Vince Lombardi

In December hebben wij in samenwerking met Janssen-Fotografie en Grand Cafe en Feesterij ’t Vunderke  een Kerst actie gehouden alwaar een funfotoshoot tot en met 10 personen bij Janssen-Fotografie, een ROND. 70 cm en een heerlijke lunch bij ’t Vunderke te winnen was. De gelukkige winnares die een ROND.je gewonnen had was Linda Smits.

Fotoshoot en lunch

Zij verscheen samen met haar familie op 19 December van het vorige jaar voor de camera van Henry Janssen, waar zij met zijn 10-en op de foto gingen. Vervolgens ging het hele gezelschap door naar de lunch met allerlei lekkere hapjes bij ’t Vunderke. Een mooie en ontspannen groepsfoto werd uiteindelijk gekozen om op de vergroting geprint te worden.

ROND. beton

De foto werd afgedrukt op beton ROND. 70 cm, juist omdat de schoonouders van Linda, voor wie de familiefoto is bedoeld, een mooie klassieke inrichting hebben. ROND. beton is wat robuust en komt dan dus heel goed uit. Zeker ook wanneer er met sterk contrasterende kleuren wordt gewerkt.

Een ROND.je gewonnen

En als je dan een ROND.je hebt gewonnen, dan kom je het natuurlijk zelf ophalen. Linda was heel enthousiast over het resultaat. De ROND. hing dus ook al heel snel op de muur bij haar schoonouders. Daar komt de ROND. heel mooi uit op de rode wandbedekking. Dat is zeker ook goed te zien op de foto die Linda ons toestuurde.

Wil jij ook een ROND.?

Op dit moment hebben wij geen winactie lopen, maar dat gaat vast en zeker nog gebeuren. Hou onze site en Facebook pagina dus zeker goed in de gaten en like de facebookpagina zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en acties.

Natuurlijk kun je ook altijd je eigen ROND. maken en bestellen via onze bestelpagina.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.