dierenfotografie op ROND.

Een vergroting met haar

Iets nieuws aan de muur? Kies voor een vergroting met haar!

Nu denk je misschien zijn ze bij ROND. helemaal gek geworden!? Na al die hitte dagen zou dat zomaar kunnen. Maar niets is minder waar.
Oktober is in aantocht
Het is bijna Oktober en voor sommige fotografen is dat één van de hoogtepunten in het jaar. Oktober is namelijk de maand waarin het ook dierendag is. Baasjes zijn altijd op zoek naar een leuk cadeau voor hun trouwe viervoeter, ondeugende kat of schattige konijn. En waarom zouden ze dit jaar niet voor een heus kunstwerk van hun huisdier kiezen. Een mooie vergroting aan de muur.
Kunst aan de muur
Een mooi portret van het favoriete huisdier valt natuurlijk altijd in de smaak. Maar probeer ook eens door een mooie uitsnede of het gebruik van mooie materialen en andere vormen een kunstwerk voor aan de muur te ontwerpen. Dat is tijdloos. Bijvoorbeeld door het portret in een RONDe vorm te plaatsen of het printen op Acrylaat of Chromalux of een mooie collage.

Zo geef je als fotograaf meerwaarde aan jouw foto. En wij van ROND. zorgen dan natuurlijk voor de perfecte afdruk. 

dierenfotografie op ROND.
Tips voor dierenfotografie
Wanneer je dieren in je studio ontvangt, dan vinden je klanten het fijn als er een bakje water klaar staat. Zeker met het warme weer van de afgelopen dagen. Ook is het verstandig om wat extra tijd in te plannen zodat het huisdier even tot rust kan komen na de reis naar je fotostudio toe. Je kunt zelfs je klanten voorstellen om vooraf, in de buurt van je fotostudio, de hond even lekker uit te laten. Zo is hij veel rustiger als hij binnenkomt. 

En laat je klant een speeltje of een lekker snoepje of koekje voor de hond meenemen zodat je hem kunt belonen wanneer hij supergoed zijn best doet voor de foto.

acrylaat
Eenvoudig bestellen bij ROND.
Met ons bestelsysteem plaats je  eenvoudig een bestelling. Voor een bijzondere vorm zoals ROND. kun je templates downloaden zodat je snel en eenvoudig de juiste uitsnede kunt bepalen. 

En natuurlijk kijken we altijd even naar je bestand voordat we gaan afdrukken bij ROND. 
Voordelen bestellen bij ROND.
Omdat we zelf fotograaf zijn, weten we precies wat jouw afbeelding in combinatie met het door jou gekozen materiaal gaat doen. En dan is het soms nodig om net iets meer contrast of verzadiging toe te voegen voor het beste resultaat. Mocht dat het geval zijn dan nemen we contact met je op.

Heb je daar vooraf vragen over, dan kijken we graag met je mee. Na het goedkeuren van de bestelling zorgen wij dan voor de perfecte afdruk en sturen je vergroting snel naar je toe.

Wil je nog meer informatie over de verschillende materialen dan kun je die hier terugvinden of mailen naar info@rondfoto.nl. Wil je een bestelling plaatsen dan kan dat via onze website.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.