We are ROND.

Anders Eigenwijs Opvallend


Who we are.

Als reseller van ROND. ben je misschien benieuwd wie wat doet bij ROND. Een kort voorstelROND.je:

Andréa

Andréa – Communication and MarketingHenry

Henry – Photographer and Photoshop specialistPieter

Pieter – representative ROND. Belgium and South-Netherlands


Gert

Gert – representative ROND middle and north Netherlands


Creative collaboration

ROND is een product ontstaan door het samenwerken van een aantal creatieve mensen uit de fotografische, grafische en interieur sector. Onze missie en doel? Samen wilden we iets bijzonders maken, iets moois en nieuws. ROND is anders, eigenwijs en opvallend.En ook verkrijgbaar in 4KANT of rechthoek!

A rounded shape

De mogelijkheden van ROND zijn eindeloos. Ronde vormen komen steeds weer terug in het interieur. In combinatie met strakke vormen kijkt ROND heel prettig. Maar ook gecombineerd met natuurlijke materialen.Het geeft lucht en hangt nooit scheef. Een portret, reisfoto, landschap of een foto van vroeger kan allemaal op ROND.
Achter de schermen bij ROND .ontfermen vakmensen zich over jouw bestelling. Persoonlijk contact over compositie, kleur of contrast is altijd mogelijk. ROND. lukt altijd!

Also available in Square and Rectangle shapes

Wij zijn begonnen met ROND. Maar wij leveren ook 4KANT of in rechthoek in diverse maten.Dezelfde materialen, dezelfde kwaliteit. Exclusieve materialen, hip en trendy. De collectie ROND. specials breidt steeds meer uit.
SPECIALS zijn uniek in de wereld van fotoafdrukken door vorm en materiaalgebruik. Het is een topkwaliteit afdruk op een paneel van hout met een hoogglans witte, eiken hout of betonlook finish.

Customized

Natuurlijk printen wij ook op traditioneel dibond wit, aluminium en canvas. Of op trendy goud. Wij hanteren daarbij een vaste vierkante meter prijs. Dat is wel zo eenvoudig.
Bij ROND. kun je terecht voor al je printwerk, ondergebracht onder één leverancier.
Snelle levering en service staan hoog in het vaandel. En heb je een vraag? Wij kijken graag met je mee. Eenvoudig en simpel.

Now you’re thinking, I want this too?

1Wordt reseller! Klik HIER


2 Upload je beelden


3 Wij sturen je bestelling zo snel mogelijk toe.