We hebben een winnaar!

Winactie Facebook winnaar 2:

Na een oproep op Facebook om je mooiste foto in te sturen voor een nieuw fotoproduct ontvingen we honderden inzendingen. Wauw, wat zaten er mooie plaatjes tussen!

Omdat we de winnende foto wilden gebruiken op de website van ROND wilden we wel iets bijzonders.

Uiteindelijk kozen we niet 1 maar 2 winnaars!

En de winnaar is…

Deze foto van een verlaten spoorbrug bij ‘s-Hertogenbosch werd ingestuurd door Nicole uit Nistelrode. Wat ons trok in de foto is het kleurgebruik en compositie. De stoere en mysterieuze sfeer zorgen ervoor dat dit een foto is waar je naar kunt blijven kijken.

Welk materiaal?

Op zich zou deze foto ook heel erg geschikt zijn om op ROND beton af te drukken maar wij kozen toch voor ROND wit. Het materiaal van ROND wit is strak en glad. Hierdoor doet het beeld het werk.

Quote winnaar:

Nicole; „ Deze foto heb ik gemaakt tijdens een fotocursus. We gingen foto’s maken in ‘s-Hertogenbosch. Natuurlijk is het belangrijk hoe je kijkt voordat je een foto maakt. Ik heb gekozen voor een strakke compositie waarin de lijnen symmetrisch lopen. De kleuren in de foto heb ik nog wat na bewerkt. Ik vind het mooi te zien hoe de foto op ROND tot zijn recht komt. Het geeft mooi contrast tussen de stoere, roestige brug met de dreigende lucht erboven een de vorm van ROND. Normaal zou je deze foto in de breedte uitsnijden, ROND is inderdaad verassend anders! Ik ben er erg blij mee. We zullen thuis een mooi plekje zoeken.”

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.