ROND. beton - inspiratie trends 2017

Inspiratie trends 2017

Hygge, dat is pas gezellig

Hier in Nederland kent iedereen het begrip ‘gezellig’ wel. We gebruiken dit begrip dan ook regelmatig. In het buitenland is dat vaak een heel ander verhaal. Probeer gezellig maar eens te vertalen naar het Engels. De Denen daarentegen komen met hun vertaling: ‘hygge’ erg dicht in de buurt.

‘Gezellig’ is een trend die ook in 2017 weer erg populair is. En trends zijn iets waar wij als ROND. graag en veel mee bezig zijn. Zo spelen wij met onze verschillende materialen in op verschillende trends.

Inspiratie Trends 2017

‘Scandinavian Living’ is ook een trend die we het afgelopen jaar veel hebben gezien. Maar deze stijl zal wat gaan veranderen. Het vele wit en de strakke vormen zullen plaats gaan maken voor de meer organische en natuurlijke vormen. Meer ‘hygge’ dus. En er komt meer aandacht voor ambachtelijk handwerk en kunst aan de muur.

Ook Hout is hip

Sinds eind 2016 is er een ware hype rondom hout in je interieur. Ook bij ROND. kun je terecht voor deze trend. Je mooiste foto op een ROND. Eikenhout geeft je interieur een trendy boost. 
Onze Eikenhouten panelen kun je laten afwerken met een strakke aluminium band of een stoere roestkleur, hiermee creëer je je eigen sfeer. Warme tinten afgedrukt op hout zijn natuurlijk prachtig maar denk ook eens aan een stilistische foto in zwart-wit.

Industrieel blijft trending

De robuuste industrie look is sinds 2017 erg hip in de woonwereld. En, je raad het misschien al, ROND. heeft het! Een stoere foto op Beton afdrukken? Geen enkel probleem! 
Het Beton heeft een wat grovere structuur en rustige foto’s doen het daarom erg mooi op Beton.
Voor een speels effect kies je voor ROND., wil je een wat strakker geheel ga dan voor vierkant.
In het onderstaande filmpje kun je het productieproces van een betonnen paneel zelf zien.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.