Je mooiste vakantiefoto op ROND

Bretagne met zijn ruige zee, zijn brede stranden en zijn grillige bergen. Het weer viel wat tegen voor de tijd van het jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. De wind waait door je haren en is wat kil, het is maar goed dat je je vest aanhebt. Deze jongeman had al menig uurtje zandkastelen gebouwd. Want dit zand aan het strand van Finistere is ideaal om zandkastelen mee te bouwen! Je broek wordt er wel wat vies van, maar dat kloppen we nog wel af.

De zeemeeuwen aanschouwen al dat gespeel met luid gebral, het lijkt wel of ze overal een mening over hebben.
In de zee dobberen wat boten die je mooi kan bekijken vanuit het plekje in het zand. Maar misschien moet je ook nog wat dichter bij gaan om alles goed te bekijken. Papa en mama aanschouwen dit tafereel en vinden het zo mooi dat ze snel een foto maken.
Dit zou zomaar het verhaal achter deze foto kunnen zijn. Je kent ze wel die mooie herinneringen aan die speciale vakantie. Die foto die is genomen op dat bijzondere moment. Of wellicht was het niet eens een bijzonder moment, maar het vakantiegevoel, de rust, het genieten het geluksgevoel is aanwezig. Jullie kindje dat er precies opstaat, zoals hij is: spelend en onderzoekend.
Een van de vele foto’s die je hebt geschoten op vakantie en toch, deze springt er tussen uit.
Het is bijna jammer om die op je computer te laten staan of in je fotoboek af te drukken en hem dan nog maar af en toe te zien.
Dat was nu precies het verhaal achter deze foto. Precies op het juiste moment geknipt en zo jammer om hem nog maar af en toe te bekijken. Dus werd besloten dat hij op een ROND fotopaneel moest worden afgedrukt. Bij onze beeldbewerkingsafdeling hebben we de kleuren gecorrigeerd (en verder was de foto al supergoed!) en deze foto is afgedrukt op een 70 cm ROND wit hoogglans paneel. Waarbij de golven en de meeuwen (wit) niet geprint worden, zodat daar een mooie glans in blijft. Een extra mooi effect. De klant was er in ieder geval reuze blij mee!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.