Nieuw! ROND bestelmodule is online

Leuker kunnen we het maken en ook veel makkelijker. De nieuwe bestelmodule van ROND. Natuurlijk konden jullie al maanden bestellingen plaatsen via de website (en die weg vonden jullie al heel snel), maar we hebben het gebruiksgemak stukken verbeterd. ROND is hartstikke leuk om voor jezelf te kopen, maar met de aankomende feestdagen op het oog is het ook superleuk om een ROND als persoonlijk cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is.

Voortaan hoef je je foto nog maar in de bestelmodule te slepen of je bestand vanaf je computer te selecteren en ons nieuwe bestelprogramma leidt je door de 4 stappen.

RONDe 1:

Je start natuurlijk met het selecteren en uploaden van je foto. Foto’s zijn natuurlijk wel grote bestanden, dus lukt het niet meteen probeer het dan nog een keer. Mocht het toch niet lukken, dan horen we het graag en helpen we je snel weer op weg.

RONDe 2:

Vervolgens maak je je uitsnede. Ook is het mogelijk om je foto door middel van roteren in de juiste hoek te plaatsen. Is je ROND helemaal naar wens dan ga je verder naar:

RONDe 3:

Daarna kies je de grootte van je RONDje en het materiaal: wit hoogglans of juist het stoere en natuurlijke beton. We hebben in deze stap ook wat inspiratie voorbeelden toegevoegd, zodat je echt een goed idee van de mogelijkheden krijgt.

RONDe 4:

In deze laatste stap vul je je gegevens in. Wil je dat we met je meekijken dan kun je dat ook hier aangeven. Na het betalen van je ROND gaan we meteen voor je aan de slag en binnen 2 weken wordt je eigen persoonlijke RONDje naar je verzonden zonder extra verzendkosten (zie de gebruiksvoorwaarden).

Wil je ook je eigen ROND te bestellen, ga dan vlug verder naar onze bestelmodule.

ROND is al te verkrijgen vanaf 99 Euro. Voor meer informatie en actuele prijzen ga je naar onze FAQ-pagina.

 

 

 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.