Op bezoek bij Piet Hein Eek en Canon

Op naar Canon

Gisteren werd bij Canon, de leverancier van onze Printer, een middag georganiseerd met een aantal lezingen met innovatieve mensen.
ROND was hierbij ook aanwezig, want namen als Piet Hein Eek en Christine Boland zijn inspirerend en passievol. Dat wilde ik niet missen.

Presentatie van Christine Boland

Christine Boland begon met een lezing over Trends & Mindsets. Zoals zij schreef “the sky is no longer te limit”. Vele voorbeelden passeerden de revue en zij wist hierbij de juiste snaar te raken. Een zeer mooie presentatie die je aan het denken zette.

Tussen deze lezing en die van Piet Hein Eek waren live demonstraties van innovatieve producten met print. Daarbij was natuurlijk ook een voorbeeld van ROND foto aanwezig.

Op bezoek bij Piet Hein Eek

Onze weg werd vervolgt naar Eindhoven naar Piet Hein Eek, waar een bezoek en rondleiding gepland stond.

Ten slotte eindigden de middag met een lezing van Piet Hein Eek, een van Nederlands bekendste designers. Bekend geworden van zijn meubelen van sloophout die een goede uitvoering zijn van zijn uitgangspunt simpel en sober. Ook Piet Hein Eek heeft inmiddels dezelfde printer als wij tot zijn beschikking. Hij past de printer toe op, jawel, RONDe krukjes. Dat vinden wij van ROND natuurlijk een hartstikke leuk idee. Op de foto die bovenin is geplaatst kun je zien hoe een krukje van Piet Hein Eek eruit ziet.

Na deze inspirerende middag ben ik met veel nieuwe ideeën weer huiswaarts gekeerd. Wordt zeker nog vervolgt.

ROND. op bezoek bij Piet Hein Eek en Canon

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.