Reseller aan het woord: Fotomakerij Roefo

ROND. is natuurlijk te bestellen via onze website. Maar wij hebben ook een netwerk van vakfotografen in Nederland en België die ROND. in hun assortiment hebben opgenomen. Daar kun je terecht voor een professionele foto die ook op ROND. kan worden afgedrukt.

Eén van onze resellers is Fotomakerij Roefo uit Doetinchem. En wij zijn heel blij dat eigenaar Roeban even de tijd heeft genomen om Fotomakerij Roefo aan jullie voor te stellen.:

ROND roefo fotomakerij

Wat is Fotomakerij Roefo?

Fotomakerij Roefo is een eigentijdse fotostudio. We verzorgen met veel enthousiasme ‘net even andere’ bruidsreportages en schieten veel eigentijdse portretten in onze sfeervolle studio. Ook bedienen we de zakelijke klanten met zakelijke portretten en bedrijfsreportages. Tot slot zijn onze beelden terug te vinden in enkelen magazines. Daarbij zeggen we altijd wat we doen en doen we wat we zeggen.

Waarom zijn jullie reseller van ROND. geworden. Wat sprak jullie het meest aan?

Niet recht en hoekig, maar ROND. Je proberen te onderscheiden met bijzondere producten. Daar hoort ROND. ongetwijfeld bij. Strak en hip, hoogwaardig en bijzonder: passend bij Fotomakerij Roefo.

Waarom zou je ROND. adviseren aan klanten?

Wil je iets exclusiefs? Wil je echt iets bijzonders aan de muur? Kies dan voor ROND.!

Waar kunnen klanten jullie vinden?

Onze fotostudio zit in aan het Raadhuisplein 1 te Wehl, 4 km van Doetinchem. Daar vinden op afspraak al onze studioshoots plaats en zijn de ROND. demo’s te bewonderen.

Roefo ROND

Alle foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Fotomakerij Roefo.

 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.