Reseller: Emyer aan het woord

Een ROND’je interieur door Esmyer in Oss

De tijd dat mensen hun interieur veranderen, met als (hoofd)reden dat iets versleten is en daardoor aan vervanging toe is ligt inmiddels ver achter ons. De laatste jaren hoor ik dan ook steeds vaker “We zijn toe aan iets nieuws” of “Verras ons eens met een nieuw ontwerp”. Daarnaast worden we door mode- en interieurmagazines wekelijks voorzien van nieuwe trends, producten en stijlen. Voor mij als interieurarchitect betekent dat natuurlijk dat ook ík voortdurend op zoek ben naar nieuwigheden op het gebied van meubelen, verlichting, stoffering en accessoires. En zo maakte ik afgelopen jaar o.a. kennis met ROND; letterlijk iets nieuws aan de muur!

Vakmatig werk ik vanuit ESMYER veelal met designlabels. Een groot aantal Nederlandse merken en ontwerpers, aangevuld met Italiaans en Scandinavisch design. Veel van deze merken kenmerkt zich door een strakke en sobere vormgeving. Weinig tierelantijn, maar vooral oog voor kwaliteit, vormgeving, functie en productiemethode.

Zelf houd ik erg van strakke en rustige lijnen in mijn ontwerpen. Wellicht was ik dáárom juist zo enthousiast over ROND. Een prachtig nieuw product dat een brug slaat tussen fotografie en interieur. ROND biedt mij de mogelijkheid om in sobere en rustige interieurs een knipoog of kleine spanning toe te voegen zonder in te boeten op het estetische vlak. Bij het ene project betekent dat misschien 1 grote ROND, waarna ik in een ander project een spannende collage kan creëren van verschillende formaten, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld spiegels en klokken om het geheel nóg spannender te maken.

Nog een voordeel van ROND is het maatwerk. Indien een bepaald project vraagt om een specifieke uitstraling of afwerking dan kan ik mijn ROND’jes daar op aanpassen. En dat maatwerk is nu net dé onderscheidende factor in mijn werk. Het betekent dat ik een interieur precies kan afstemmen op de wensen of eisen van de opdrachtgever. Hét verschil maken tussen gewoon goed en perfect. Dát is ROND!

Sjack Esmyer
ESMYER | interieurstudio & (web)shop

ROND is terug te vinden bij Emyer, Kerkstraat 11, 5341 BK in Oss.

De interieurstudio en shop is open op Woensdag t/m Zaterdag (Donderdagavond is het koopavond). Voor meer informatie zie ook: Esmyer.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.