Hoogglans wit ROND in het interieur

ROND in het interieur: Hoogglans wit

RONDe vormen. Natuurlijk. Sterk en strak. Een voordeel van een RONDe vorm is dat het als een enkele vergroting een eyecatcher is maar ook voor de toekomst eenvoudig uitbreidt. Je hoeft daar vooraf geen rekening mee te houden, zoals je wel bij strakke rechte vormen hebt. Daardoor is het een makkelijk te verkopen product aan een gezin, waarvan je weet dat ze vaker terugkomen.
ROND in het interieur
In deze nieuwe serie nemen we je mee naar mensen die een product van ROND. in het interieur hebben. En hoe de juiste keuze van materiaal en vorm een toevoeging geeft aan de inrichting. De plaatsen waar je wall art kunt verkopen (niet alleen in de woonkamer). En waarom sommige materialen op bepaalde plaatsen net wat beter passen.

Omdat wij ook fotograaf zijn, weten wij hoe belangrijk dat is. Onze klanten stoppen veel tijd en energie in hun inrichting. En de juiste vergroting is dan een aanvulling. Voor elke fotoshoot vragen wij dan ook aan mensen om een foto van de plaats waar zij overwegen een vergroting op te willen hangen, mee te nemen. Samen lopen we even door de mogelijkheden en door de sfeer. Zo sluiten onze fotoshoots altijd goed aan op de wensen van onze klanten.
Een blikvanger in de kamer
Hoogglans wit ROND in het interieur

Deze klant gaf aan dat zij op deze plaats een blikvanger wilden. In overleg besloten we om voor een hoogglans wit in het ROND. te gaan. De RONDe vorm is lekker speels en past goed bij de moderne inrichting. Het hoogglans wit geeft een mooi effect van de glans in de witte partijen en het matte van de foto. Doordat het een paneel is dat strak tegen de muur komt, krijgt het een luxe uitstraling. Onze klanten vonden dat heel erg mooi. Door dit overleg konden we hierbij het fotograferen al wel rekening  houden met de compositie. Zo wisten we zeker dat de foto ook zou passen bij hun verwachting. Bij het uitzoeken, wat we samen met de klant doen, kunnen we met ons uitzoekprogramma, de foto al in een ROND.e vorm in hun eigen kamer laten zien. En we lieten zien dat een 30 cm of 40 cm doorsnede daar veel te klein zou zijn. De foto zou wegvallen in de ruimte. Door te kiezen voor dit paneel met een doorsnede van 70 cm werd deze foto vergroting de blikvanger van de kamer.
Specificaties Hoogglans wit
Ons paneel is 2 cm dik en voorzien van een hoogglans witte toplaag. De partijen die geprint worden zijn mat en de witte partijen blijven glanzend. Dit geeft een speels effect in het materiaal. De kantafwerking van dit paneel kun je zelf aanpassen op smaak: het is te verkrijgen met een aluminium of een zwarte kantafwerking. De foto wordt met behulp van print to plate afgedrukt op het paneel. Het paneel heeft een ophangbevestiging, waardoor hij strak tegen de muur aanhangt en wordt inclusief een bijpassende schroef geleverd. Bij het aanleveren van de fotobestanden kijken we altijd even mee en nemen we, indien nodig, contact met je op.

Dit paneel is naast RONDe vormen ook te verkrijgen in een aantal standaard maten in het 4KANT en RECHThoek. Maar wij maken de panelen ook voor jullie op maat. Voor informatie over de prijzen, kies je in dat geval bij het bestelprogramma  afwijkende maten in het pull down menu.

Dit paneel wordt exclusief gemaakt voor onze bedrijfsmatige klanten en niet rechtstreeks verkocht aan particulieren. Ben je een fotografisch bedrijf en wil je jouw foto’s laten afdrukken door mensen met dezelfde passie voor het vak als jij? Meld je dan snel aan via het contactformulier.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.