ROND.je Esmyer

Natuurlijk ben je ROND. al bij diverse media tegengekomen, maar ook onze resellers laten ROND. graag in de picture staan. Vandaag lichten wij een media artikel van interieurstudio Esmyer eruit.

Flavourites was pas op bezoek bij Sjack Esmyer, eigenaar van een interieurstudio, winkel en webwinkel uit Oss. En van dit bezoek maakten zij een verslag dat zij publiceerden op hun blog.

In het blog is ondermeer te lezen dat Sjack naast internationale merken, een voorkeur heeft voor Nederlands design, want zoals hij zegt: “in Nederland worden zoveel mooie producten gemaakt.” In dat kader past ROND. daar dus helemaal bij, naast merken als Studio Must en Pruun.

ROND. In het interieur

Sjack heeft in zijn interieurstudio ROND. afgewisseld met een LP collectie en als decoratie op de wand gebruikt. Daaronder staat een Fest Amsterdam bank. Die combinatie geeft meteen inspiratie hoe je ROND. kunt toepassen in het interieur, waardoor er een speels effect ontstaat. Op de foto gebruikt boven het blog zie je het resultaat. Wij vinden het super gelukt en jij?

Artistiek ROND.

Wat leuk is, is dat uit de gepubliceerde foto’s bij het artikel bleek dat je op een ROND. niet alleen je vergroting mooi kunt laten printen, maar dat het ook op een artistieke manier vastgelegd erg mooi zelf uitkomt op de foto.

esmyer_06kopie

Esmyer en ROND.

Wil je het hele blog teruglezen op de Flavourites site, volg dan deze link. De interieurstudio van Esmyer is te vinden op Kerkstraat 11 in Oss.

N.B. de foto’s zijn gemaakt door Loes van Flavourites en zij was zo vriendelijk om ze aan ons beschikbaar te stellen voor gebruik op het blog.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.