ROND. als inspirator

Overal zie je ronde vormen: in de natuur, in interieurs en ontwerpen, ronde pofielfoto’s op what’s app en instagram. Maar toen wij 3 jaar geleden met het merk ROND. starten moesten veel mensen er aan wennen.

ROND. aan de wand

ROND. aan de wand: een high end print op een prachtig fris hoogglans wit paneel of juist stoer op een hand-craft beton? Even omdenken foto’s zijn dus niet altijd recht of vierkant!

Maar wij geloven in ROND. het sluit erg mooi aan bij de interieur trends. En natuurlijk is het zo dat je wanddecoratie wel degelijk een belangrijk onderdeel is van je interieur.

ROND. in het blog

Zie de diverse blogs over dit onderwerp;

https://www.droomhout.nl/droomblog/interieur-trends-lente-2016/

http://www.furnlovers.nl/woontrends/voorproef-woontrends-2016-rond-en-ovaal-in-je-interieur/

http://www.woontrendz.nl/rond-de-trend-van-2016/

http://www.vtwonen.nl/inspiratie/vloeren/rond-hoogpolig-karpet/

Ons laatste bezoek aan de Professional Imaging beurs heeft ons dan ook blij verrast! Er zijn meer leveranciers gaan ROND.kijken! Leuk om te zien dan ROND. zoveel mensen heeft geïnspireerd. Wij ervaren dat als een mooi compliment.

Verschil in materialen

Natuurlijk is er bij de diverse leveranciers wel een verschil in materiaal.

Omdat ROND. heeft samengewerkt met een vooraanstaand interieur architect is het naast de ROND.e vorm het materiaal-gebruik wat ons ROND. zo speciaal maakt. Alleen hoogstaande materialen zijn goed genoeg en, geloof me, dat heeft heel wat testen en proeven maken gekost.

ROND. hoogglans wit en ROND. beton

Onze hoogglans Wit heeft een luxe frisse uitstraling en door de printtechniek kunnen we spelen met mat en glans op jouw ROND.

De stoere beton versie, daarin zit heel wat vakmanschap. Elke beton wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek.

Zo heb je met ROND. een design product in handen, voorzien van jouw eigen foto wordt het een uniek onderdeel van jullie interieur.

Leave a Comment