RONDdwalen in Venetië

RONDdwalen in Venetië

Eenmaal in je leven moet je Venetië hebben gezien, is het gezegde. En als je daar RONDdwaalt begrijp je dat ook meteen.

De rijke historie met zijn mooie huizen (veelal gebouwd in de twaalfde eeuw), het San Marco plein en de Rialtobrug. De kleine straatjes met leuke boetiekjes waar je heerlijk kunt rondzwerven. En niet te vergeten natuurlijk het water. Venetië de stad gelegen in het water. Daar pak je geen bus, maar sta je te wachten op een gondel om naar een ander deel van de stad te varen.

Wachten op de gondel

Superleuk natuurlijk en dit kleine mannetje wilde dat zeker ook een keertje gaan doen. Hij stond al op de aanlegsteiger te wachten. Het was wel wat warm dus hij had zijn schoentjes maar uitgedaan.

Er was zoveel te zien, al die gondels die langskwamen met mensen erin. En een gondelier in vol ornaat, die de boot bestuurde. Eigenlijk had hij geen tijd voor de foto, maar het lukte zijn moeder toch om dit mooie plaatje te maken.

Lekker genietend van het RONDdwalen in Venetië.

Hoogglans wit ROND. 70 cm paneel

Deze klant had mooie herinneringen aan deze vakantie en Venetië. Daar kon ze elke dag van genieten en door deze foto op ROND. af te drukken en boven haar dressoir te hangen Deze klant bestelde deze foto op ROND. wit hoogglans, 70 cm. Een supergoede keuze, want deze geeft een mooie glans in het wit. Daardoor lijkt deze foto een 3D effect te krijgen, wanneer hij op de muur hangt. Dit gezin was heel erg tevreden en de ROND. heeft een mooi plekje in hun huis gekregen.

 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.