Trouwe kijkers waar je in kunt verdrinken…

Nooit trekt hij je mening in twijfel. Altijd is hij er voor jou. Ben je blij, dan is hij ook blij. En kun je wel huilen, dan komt hij voor een knuffel. Zonder twijfel is hij jouw trouwste vriend.

Elke ochtend en avond trekken jullie er samen op uit door weer en wind. Jullie kunnen samen echt alles aan. En ben je lekker televisie aan het kijken, dan komt hij er gezellig bijliggen. Een knuffelmomentje voor jullie twee.

Elke dag als je thuiskomt van je werk staat hij kwispelend klaar achter de deur. Om na een hartelijke begroeting weer op zijn kleed te gaan liggen. Vanwaar hij jou nauwlettend in de gaten houdt. Met die grote bruine kijkers kijkt hij je overal na. Natuurlijk maak je hier een foto van. Super gelukt!

Deze foto werd vervolgens naar ons opgestuurd. Onze beeldbewerkingsafdeling heeft hem in vrijstaand wit gezet, zodat die drukke achtergrond wegvalt en de aandacht vol op je hond wordt gericht. Vervolgens is hij afgedrukt op een hoogglans wit van 40 cm. Deze ROND. vindt een mooi plekje in de huiskamer boven zijn eigen mand.

 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.